01-megamenu swiss-megamenu verif-megamenu 24-megamenu

Kredi: CHF

Oferta më e mirë për punën tuaj

Krahaso falas 5 oferta të mjeshtërve në zonën tuaj

Hapat

1

Përshkruaj projektin tënd

2

Merrni oferta

3

Krahaso dhe zgjidh

Punët më të kërkuara
sample38

Pastruese

sample91

Fundi i pastrimit të qirasë

sample35

Zhvendosja private


sample35

Ngjyrosje e brendshme

sample91

Tarracë druri

sample38

Banjo

Krahaso çmimet e ofertave

A planifikoni renovime, punë ndërtimi të ndryshime apo përmirësime në shtëpinë tuaj? Plotësoni formularin që korrespondon me punën tuaj dhe krahasoni deri në 5 vlerësime të mjeshtrit në zonën tuaj në 2 klikime!

Devis01.ch është një mjet 100% neutral dhe i pavarur ndaj të gjithë partnerëve të saj. Krahasoni ofertat që do t'ju dorëzohen, analizoni propozimet e kuotave dhe konkurroni midis artizanëve dhe kompanive.

Një zgjidhje profesionale

Mirëmbajtja, rinovimi ose puna ndërtimore, pavarësisht nëse jeni qiramarrës, pronar apo profesionist, keni refleksin Devis01.ch për të gjetur zejtarin më të mirë në Zvicër frankofone.

Detajoni projektin tuaj, bashkohuni me planet tuaja, fotot, takoni artizanët dhe bizneset (nëse është e nevojshme për projektin tuaj) dhe krahasoni ofertat e çmimeve të mjeshtrit.